Kosár
Kosara jelenleg üres.képkeretezés
Hírlevél
Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése:
Gyakori kérdések

Mi történik, ha mégsem tetszik a műtárgy?

Nagyon ritkán fordul elő, mert minden esetben a fotók jó minőségüek, a keretek makulátlanok és a műtárgyak állapota is kifogástalan. Ha mégsem tetszik és orvosolni sem lehet a problémát, akkor természetesen nem kell megvásárolnia a műalkotást. Ha valamilyen szállítási költség felmerült, sajnos azt nem tudjuk átvállalni, viszont nem kell kifizetnie a postára történő szállítási díjat és a csomagolási költséget sem.

Javaslat: Nagyobb értékű műtárgyak esetében ill. lehetőség szerint a saját érdekében mindig éljen a megtekintés lehetőségével. Teljes mértékben partnerek vagyunk ebben, mi sem szeretjük a "zsákbamacskát".(lásd a rendelési és szállítási információkat!)

Hol lehet megtekinteni az általam kiválasztott festményt vagy szobrot?

Megbeszélést követően hétköznap 9-18 óra, szombaton 9-13 óra között a Budapest XIII. ker. Radnóti Miklós u. 15/a-ban. A vevőink és a kedves érdeklődőink igényéhez igazodva, irodájukban, lakásukban is lehetőség nyílik a műtárgyak megtekintéséhez, Budapesten és Pest megye bizonyos részein. Vidéken ezzel a lehetőséggel egyenlőre nem tudunk szolgálni (bizonyos eseteket kivéve, kérjük jelezze kérését).

 

Fontos!: A látni kívánt festmények, műtárgyak sorszámait telefonon v. e-mailen közölje egy nappal a látogatása előtt, mert ki kell vonni az alkotásokat raktározásból a bemutatás érdekében.


Festmény Outlet - Festmények, Rézkarcok, Szitanyomatok, Tusrajzok, Falikárpitok, Tűzzománcok és Szobrok


×
Online ügyfélszolgálat